Ontwerp dat voor je werkt.

Voor welk type organisatie of industrie dan ook.

Social media en advertenties.

Illustraties.

Flyers en posters.

Huisstijlen.

En andere voorbeelden uit ons portfolio.

Iedereen 💜 design.

Joppe Stins The Orange Mill

"Dyseno levert echt kwaliteit. Zeer tevreden met het resultaat!"

Joppe Stins, The Orange Mill

"Dankzij jullie respect werd ik enorm goed begeleid."

Julia Bregts, Family Buddies

De mogelijkheden zijn eindeloos.

Facebook post
Facebook advertentie
Facebook cover
Facebook profielfoto
LinkedIn post
LinkedIn cover
LinkedIn profielfoto
Instagram post
Instagram story afbeelding
Instagram advertentie
Instagram profielfoto
TikTok profielfoto
Twitter post
Twitter cover
Twitter profielfoto
YouTube afbeelding
YouTube videothumbnail
Tumblr post
Tumblr cover
Pinterest post
Pinterest profielfoto
Podcast afbeelding
Narrowcasting afbeelding
Krantenadvertentie
Google Banner
Affiliate Banner
Magazine advertentie
Nieuwsbrief afbeelding
Flyer
Poster
Folder (gevouwen)
Brochure
Menukaart
Placemat
Cadeaubon
Voucher
Uitnodiging
Kerstkaart
Ansichtkaart
Roll-up banner
Buitenreclame
Reclamebord
Spandoek
Stoepbord
Certificaat
Oorkonde
Curriculum Vitae (CV)
Album cover
Magazine cover
Boek
Boek cover
Sticker
Raamsticker
Vlag
Beachflag
Ticket
Polsbandje
Keycord
Beursmateriaal
Ballon
Button
Relatiegeschenk
Notitieblok
Kalender
Agenda
Word template
Document opmaak
E-book (eBook)
Logo update
Huisstijlkleuren
Huisstijllettertypes
Visitekaartje
Briefpapier
Envelop
Presentatie afbeeldingen
T-shirt
Trui
Werkkleding
Pet
Beker
Mok
Pen
Map
Verpakking
Verzenddoos
Draagtas
Foto kleurbewerking
Foto retoucheren
Foto manipulatie
Achtergrond verwijderen
Desktop wallpaper
Foto collage
Hero/header afbeelding
Website afbeelding
Infographic
E-mail banner
Alleen met Pro / Max Illustraties
Origineel logo ontwerp
Icoon
App icoon
Favicon
Portret illustratie
Cartoon ontwerp
Karikatuur
Kleurplaat
Stripboek
Kinderboek
Rebus
Puzzel
Lettertype
Handleiding
Blauwdruk
Plattegrond
Alleen met Max Presentaties, UI/UX en GIF animaties
PowerPoint template
PowerPoint slide
Zakelijke presentatie
Investor Deck
Webinar presentatie
OnePage website ontwerp
Landingspagina ontwerp
App ontwerp (UI)
Dashboard ontwerp (UI)
Nieuwsbrief template
E-mailhandtekening
2-3 seconde GIF animatie
Instagram GIPHY sticker
Geanimeerde social post
Geanimeerde profielfoto
Narrowcasting animatie

Vragen?

Belafspraak maken

Maak een vrijblijvende belafspraak met één van onze specialisten om kennis te maken met Dyseno.

Maak belafspraak

Start een chat

Binnen enkele minuten antwoord op je vraag? Start direct een live chat met ons team.

Start chat

Stuur ons een e-mail

Stel je vraag via e-mail en wij helpen je graag aan een antwoord.

[email protected]

Raadpleeg artikelen

Bezoek ons helpcentrum om meer te leren over onze dienst.

Bezoek helpcentrum

Veelgestelde vragen (en antwoorden).

Onbeperkt grafisch ontwerp houdt in dat je onbeperkt aantal opdrachten in kunt sturen. Je ontwerper gaat iedere werkdag met deze opdrachten aan de slag. Helaas kunnen we (nog) niet toveren, dus als je vandaag 100 opdrachten instuurt betekent het natuurlijk niet dat je deze de volgende dag al opgeleverd krijgt. De ontwerpen worden één voor één verwerkt en gemiddeld binnen 1-2 werkdagen opgeleverd. En mocht je nog niet helemaal tevreden zijn, geen zorgen; aanpassingen zijn ook onbeperkt.

Zorg dus dat je zoveel mogelijk ontwerpen indient, dan gaat je ontwerper zoveel mogelijk voor je aan de slag.

Je kunt allerlei soorten grafische ontwerpen laten maken. Denk aan flyers, Facebook advertenties of het bewerken van een foto. Zolang je de opdracht kunt uitleggen, dan doen we ons best om het uit te voeren. Staat je type ontwerp niet op de lijst van voorbeelden, dan kijken we graag voor je naar de mogelijkheden.

De volgende opdrachten vallen niet binnen het abonnement: video, complexe illustraties, invulbare of interactieve PDF-documenten, complexe fotomanipulatie, 3D/CAD projecten, HTML/CSS ontwerp, programmering/codering/ontwikkeling of teksten schrijven.

Opdrachten kunnen ingediend worden door een e-mail te sturen naar [email protected]. Met het Pro- of Max-abonnement kun je ook rechtstreeks via Slack chatten.

In de e-mail of het chatbericht beschrijf je kort wat je nodig hebt. Dit kan in één zin of op een aantal A4'tjes. Korter is meestal beter. Vaak helpen daarbij de volgende punten: formaat, teksten, afbeeldingen, kleuren, lettertypes, gewenste bestandstypes (jpg, pdf, etc.) en voorbeelden. Vooral voorbeelden helpen goed, maar niets is verplicht.

Zolang jij kunt uitleggen wat je nodig hebt, gaan wij ons best doen. En als je het niet precies weet denken wij met je mee.

Na het indienen kun je de status van je opdrachten online volgen. Aanpassingen doorgeven werkt precies hetzelfde als het indienen van een nieuwe opdracht.

Gemiddeld worden ontwerpen binnen 1 tot 2 werkdagen opgeleverd. Via het online overzicht kun je de verwachte leverdatum raadplegen.

De daadwerkelijke levertijd hangt af van je gekozen abonnement, hoe lang jij en je ontwerper al samenwerken, hoeveel opdrachten je in de wachtrij hebt staan en de complexiteit van je opdracht. Het is onmogelijk voor ons om vaste levertijden aan te geven zonder valse beloftes te maken, omdat iedereen en elke opdracht anders is.

Opdrachten of aanpassingen die worden ontvangen na 15:00 uur, tijdens het weekend of op feestdagen, beginnen de volgende werkdag.

Je ontvangt per e-mail een link waar je het ontwerp kunt downloaden. Ontwerpen worden opgeleverd als (eventueel drukklaar) pdf, jpg, png, eps, svg, en/of gif. Ook het werkbestand van iedere opdracht kun je kosteloos ontvangen. Dit is inbegrepen bij ieder abonnement!

Onze ontwerpers zijn Nederlandse creatievelingen die iedere werkdag bij ons op kantoor of op afstand werken. Zij zijn professionele all-round ontwerpers en kunnen dus met elk soort ontwerp uit de voeten.

Iedere opdracht krijgt een willekeurige ontwerper toegewezen bij het Starter-abonnement. Bij Pro/Max worden ontwerpers automatisch toegewezen bij de start van je abonnement en blijven je persoonlijke ontwerper die aan al je opdrachten werkt.

Communiceren kan in het Nederlands en Engels. Al spreken sommigen best een woordje Frans of Duits, andere talen zullen ze waarschijnlijk moeten vertalen. In het geval van vakantie of ziekte staat er altijd een vervanger gereed die direct voor je aan de slag kan gaan.

Dat kan! Het maakt niet uit voor welk merk of bedrijf het ontwerp is. Zolang jij de opdracht instuurt via jouw e-mailadres of ons van te voren op de hoogte stelt, gaan wij voor je aan de slag.

Voor bureaus is dit eveneens ideaal voor het uitbesteden van grafisch ontwerp voor klanten! Bovendien kun je hierdoor zelfs een abonnement delen met een andere organisatie.

Je bent 100% eigenaar van de bestanden op het moment dat wij ze aan je opleveren. Ook de bronbestanden zijn helemaal van jou.

Ieder abonnement heeft onbeperkt aantal opdrachten, onbeperkt aantal revisies, bronbestanden en is maandelijks opzegbaar.

Starter is geschikt voor (beginnende) ondernemers die met regelmaat grafisch ontwerp nodig hebben voor bijv. advertenties, social media of ander promotiemateriaal.

Pro wordt het meest gekozen en bevat naast grafisch ontwerp ook illustraties op maat. Met een persoonlijke ontwerper is het ideaal voor kleine tot grote bedrijven die sneller ontwerp nodig hebben. Of je nu zzp'er, een groeiende startup of grote organisatie bent.

Max brengt je content, marketing en verkoop naar het ultieme niveau met alles van Pro, plus presentaties, web-ontwerp en GIF animaties! Ook werken binnen je eigen project management systeem en levering op dezelfde dag is mogelijk. Geschikt voor bureaus en iedereen die zich volledig wil focussen op andere zaken en tegelijkertijd visueel voor wil lopen op de rest.

Het volledige overzicht vind je op onze pijzen-pagina.

Het eerste maandbedrag voldoe je via iDEAL of Creditcard (Visa, MasterCard, American Express en Maestro). Daarna worden de kosten maandelijks automatisch afgeschreven. Dit zorgt ervoor dat jij geen tijd kwijt bent aan het overboeken van facturen en wij onze tarieven laag kunnen houden.

Het upgraden van een abonnement kan op ieder moment en gaat direct in. De kosten worden automatisch verrekend met de reeds betaalde periode, zodat je niet dubbel betaalt. Een downgrade gaat vanaf de eerstvolgende factureerdatum in.

Mocht je niet langer budget of behoefte hebben aan grafisch ontwerp dan kun je eenvoudig opzeggen. Abonnementen kunnen maandelijks worden opgezegd door een e-mail te sturen vóór de maandelijkse factureerdatum en daarna het opzegformulier in te vullen. Ter verificatie vragen we nog om een bevestiging via het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld. Daarna is de opzegging definitief. Zo kan niemand in jouw naam opzeggen, wel zo veilig. Heb je weer grafisch ontwerp nodig? Meld je eenvoudig opnieuw aan (indien plek beschikbaar).

Dankzij meer dan tien jaar ervaring als creatief bureau hebben we onbeperkt grafisch ontwerp mogelijk gemaakt tegen deze lage tarieven. Het elimineren van tijdrovende factoren en het implementeren van systemen heeft het werkproces versneld en de kosten verlaagd. Het resultaat is een unieke formule voor een hoge volume kwalitatief grafisch ontwerp, snel en betaalbaar geleverd.

Zo zijn tijdrovende offertes vervangen door vooraf bekende mogelijkheden en prijzen. Communiceren is efficiënt en overzichtelijk door strikt gebruik te maken van mail en chat. Geen telefoontjes of videogesprekken dus.

Om onze belofte te kunnen garanderen zijn er slechts een aantal plekken beschikbaar. Tijdens het aanmelden zie je hoeveel plek beschikbaar is. Van tijd tot tijd sluiten er nieuwe ontwerpers bij ons aan en komen er meer plekken vrij.

Aan de slag.

Maak een belafspraak en wij leggen je graag uit hoe Dyseno jou kan ondersteunen.

Belafspraak maken