Maak kennis met Dyseno.

Grafisch ontwerp zonder grenzen.

Dyseno

Dyseno Studio is hét Nederlandse platform voor onbeperkt grafisch ontwerp voor een vast bedrag.

Het vinden van een ontwerper is een lastige zoektocht. Kwaliteit varieert en het opvragen van offertes duurt vaak langer dan de opdracht zelf. De keuze tussen bureau's, freelancers en personeel is een zware klus.

Een bureau is vaak minder laagdrempelig dan een freelancer. Daarentegen varieert de kwaliteit tussen freelancers. Het aannemen van personeel is een langdurig proces en brengt een aantal risico's met zich mee.

Met Dyseno Studio weet je wat je kunt verwachten, betaal je een vast bedrag, kun je binnen een paar klikken aan de slag en is opzeggen elke maand mogelijk.

Het bureau van de toekomst.

Dyseno is een creatief bedrijf dat vanuit Leeuwarden merken helpt groeien.

Dyseno B.V. is in 2017 opgericht na een investering, maar bestaat al sinds 2012. De oprichters zijn begonnen met een print- en webbureau dat in tien jaar tijd is uitgegroeid tot een internationaal merkbureau.

In 2019 is Dyseno Studio gelanceerd vanuit het idee dat iedereen op regelmatige basis toegang moet hebben tot grafisch ontwerp. Zonder tijdrovende offertes, sollicitaties en ander HR gedoe.

Na een groei van 300% is in 2021 besloten om volledig voor deze werkwijze te gaan. Creativiteit 'on demand' is de toekomst.

Momenteel wordt er gewerkt aan een eigen online platform en de uitbreiding in Nederland en België.

Dyseno

Het leven bij Dyseno.

Dyseno
Dyseno
Dyseno
Dyseno
Dyseno
Dyseno

Wij staan voor je klaar.

Daniel

Amber

Amran

Eva

Norah

Ryan

Harry

Aan de slag.

Maak een belafspraak en wij leggen je graag uit hoe Dyseno jou kan ondersteunen.

Belafspraak maken